DJ Mrky in Andreja se kot duet 2party že vrsto let ukvarjava z izvedbo različnih dogodkov in zabav, kot so poroke, rojstni dnevi, srečanja, obletnice ter drugi zasebni ali poslovni dogodki za vse generacije in vsak namen. S tega področja imava ogromno izkušenj ter številne reference. Zagovarjava oseben pristop, zato scenarij za dogodek, izbor glasbe ter morebitne animacijske in druge vsebine vedno pripraviva v sodelovanju z naročnikom in v skladu z njegovimi pričakovanji.

DJ Mrky

DJ Mrky sem svojo glasbeno pot kot DJ začel leta 1987. V dolgoletni karieri sem glasbo vrtel na številnih dogodkih in prireditvah ter v diskotekah in klubih tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Že več kot 20 let sem tudi radijski voditelj ter urednik in producent različnih radijskih oddaj. Sem tudi moderator ter voditelj različnih dogodkov in prireditev.

andreja2

Andreja sem radijska voditeljica, animatorka in DJ-ka, ki poleg vrtenja glasbe ter vodenja in moderiranja skrbim tudi za načrtovanje in organizacijo dogodkov. Kot povezovalka in voditeljica vselej poskrbim, da je vzdušje na njih prijetno in sproščeno.

Kontakt

2PARTY, Glasba in storitve,
Slobodan Mrkonjić, s. p.
Mali Vrh 47c, SI-3327 Šmartno ob Paki
tel.: +386 41 622 148
e-mail: info@djmrky.com